Hopp til innhold
Lambertseter senter. Logo.
I dag: 10:00 - 21:00

W.B. Samson søker deltids- og heltidsmedarbeider!

Vi ser etter dyktige medarbeidere til 60-80% og deltidsstillinger hos W.B. Samson på Lambertseter.

Om oss

Vi har som ambisjon å være blant de beste i Europa. Det synes vi er et litt hårete og passe abstrakt mål. I vår bransje tror vi det innebærer å lære av historien og skape for fremtiden.

Det vi serverer er bakervarer, kaffe, sandwicher, salater, kaker og brød. Men det vi virkelig jobber med, er service. Vårt viktigste mål er å gjøre dagen til våre mange tusen daglige gjester et par knepp bedre. For å få til det, trenger vi dyktige lagkamerater som brygger kaffe, smører baguetter og steker kanelboller – hver dag, året rundt.

Er dette deg?

  • Genuint opptatt av god service
  • Liker å spille på lag i høyt tempo
  • Et JA- og A-menneske
  • Utadvendt, med glimt i øyet
  • Detaljorientert
  • Tilgjengelig for kvelds- og helgevakter
  • Over 18 år

Vi stiller ingen faglige krav for å søke på barista- og servitørstillinger hos oss. Alt du trenger å kunne, vil du få grundig opplæring i. Ønsker du å fordype deg videre i noen fagområder, gir vi deg gode muligheter til det.

Hva består jobben egentlig av?

Uansett stedets ambisjoner er jobben din i hovedsak:

  • Ønske gjester velkommen
  • Ta oppvasken
  • Rydde bord og servere gjester – alltid med et smil om munnen

For å trives hos oss må du ville bidra til å utvikle stedet, laget og deg selv. Du må ha en genuin interesse for service og smak, være fleksibel og over gjennomsnittet opptatt av renhold og orden – spesielt på jobb.

Skal du jobbe hos oss, må du ikke bare være villig til å gjøre disse tingene – du må faktisk like det litt.

Slik søker du

Kjenner du deg igjen i denne beskrivelsen? Send CV og søknad her

Søknadsfrist: Snarest – vi vurderer søknader fortløpende.
Oppstart: 31.03.2025

Om W.B. Samson

W.B. Samson ble etablert i 1894 av Wilhelm Bismarck Samson og drives i dag av 4. og 5. generasjon Samson-etterkommere. Familiebedriften startet på Egertorget i Oslo og er byens eldste av sitt slag. I 1911 ble bakeriet flyttet til Gyldenløves gate 8 på Frogner, men vår filial på Egertorget er der fremdeles.

I dag har vi 20 filialer i Oslo og Akershus, og vi fortsetter å vokse!